Welkom

Welkom

Met een hart voor gebouwen én jouw buurt!

Als vastgoedexperten hebben we een uitstekend beeld op de marktsituatie. Daarnaast beschikken we uiteraard over het nodige inzicht, en voegen we daar graag een ‘human touch’ aan toe. De reden dat we de markt als geen ander kennen, is namelijk omdat we thuis zijn in jouw (gewenste) buurt – in hoofd én hart.

Lukas is afkomstig uit jouw regio en dus lokaal verankerd. Met zijn achtergrond als burgerlijk ingenieur architect gaat hij volop voor de perfecte match tussen panden, kopers en verkopers, en heeft alles in huis om die match te maken. Daarnaast brengt hij een uitgebreide technische kennis & creativiteit met zich mee die een extra invalshoek kan zijn tijdens de verwezenlijking van jouw vastgoeddroom!

Onze nieuwste panden

Toegewijd

Toegewijd

We werken gedetailleerd en met veel realiteitszin. Voor ons is vastgoed kopen of verkopen immers dagelijkse kost. Maar tegelijk beseffen we dat het voor jou een bijzondere stap is. We maken de zaken dan ook niet nodeloos moeilijk, maar we spreken klare taal – jóuw taal. Die taal trekken we door tijdens de begeleiding die we doorheen de samenwerking verschaffen. Wij zijn jouw vastgoedkompas.

Eén-op-één

Eén-op-één

Onze aanpak is persoonlijk, want elk project is uniek. Van investeringsvastgoed (verhuren of aankopen) in Mechelen tot een vrijstaande gezinswoning in Bonheiden. Daartussen liggen nog heel wat vastgoedgerelateerde zaken die we voor jou behartigen. EPC-verslagen, aankoopbegeleiding & een klankbord omtrent vastgoed an sich. Wat je vastgoedvraag ook is, je kunt ze met een gerust hart overlaten aan Lukas: ervaren, toegewijd en vlot bereikbaar.

Ontzorging

Ontzorging

De processen bij vastgoed zijn vaak uitgebreid. Gelukkig is onze service net zo uitgebreid. Als verkoper kun je bij ReuzeGoed rekenen op een complete ontzorging, van schatting tot akte. Je krijgt een uitgebreid verslag met de juiste prijs én onze onverminderde inzet om dat bedrag te halen. Is de deal rond? Dan maken we een volledig verkoopdossier op in samenspraak met de notaris. Kandidaat-kopers kunnen dan weer rekenen op een professionele rondleiding en open communicatie. We zijn actief in de regio Groot-Mechelen en gespecialiseerd in particulier vastgoed.

Ons doel? Van elk project een succes maken.

SCHRIJF JE NU IN
op onze nieuwsbrief