Expertises

Als vastgoedexpert met een achtergrond als burgerlijk ingenieur architect bied ik een uitgebreid scala diensten aan om aan jouw vastgoedbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een EPC-certificaat, een asbestattest of een VLABEL-schatting, ik sta paraat om je te helpen. Wat nog beter is, is dat ik aantrekkelijke kortingen aanbied als je meerdere diensten combineert. Dus, als je bijvoorbeeld zowel een EPC-certificaat als een asbestattest nodig heeft, kan je genieten van kostenvoordelen door ze samen bij mij te regelen. Met mijn professionele expertise en gecombineerde diensten kan je tijd en geld besparen, terwijl je verzekerd bent van hoogwaardige resultaten die voldoen aan alle wettelijke vereisten. Waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk kan? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe ik jouw vastgoedzaken soepel en efficiënt kan afhandelen!

Contacteer ons voor de prijzen (en de kortingen bij eventuele combinaties) en om een afspraak te maken!

Contacteer ons

Article

EPC

Een EPC, ofwel Energieprestatiecertificaat, is als een energiepaspoort voor gebouwen. Het vertelt je hoe goed een gebouw omgaat met energie. Denk aan een A (super zuinig) tot G (energievreter) label, zoals op koelkasten. Waarom is het handig? Omdat het je helpt bij het kiezen van een huis, zodat je weet dat alles in orde is of op welke punten je net vooruitgang kan boeken. Ik maak EPC's en geef hierbij nuttige uitleg om het resultaat te verklaren én geef nuttige tips om kostenefficiënt een beter resultaat te boeken. Daarbij is het hebben van een nieuw EPC verplicht bij verkoop of verhuur.

Article

Asbestattest

Als gecertificeerd asbestinventarisatiedeskundige ben je bij mij aan het juiste adres om het verplichte asbestattest aan te vragen. Ik begrijp als geen ander de cruciale rol van een nauwkeurige asbestinventarisatie om de veiligheid van jouw woning of pand te waarborgen. Met mijn expertise en ervaring zorg ik ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten en voorbereid bent op een zorgeloze toekomst. Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het verkrijgen van het noodzakelijke asbestattest. Jouw gemoedsrust staat bij mij voorop!

Article

VLABEL erkende schatting

Een VLABEL-schatting, in de context van Vlaanderen in België, verwijst naar een vastgoedschatting die wordt uitgevoerd om de waarde van een onroerend goed vast te stellen voor belastingdoeleinden. VLABEL staat voor "Vlaamse Belastingdienst," die verantwoordelijk is voor de inning van erfbelastingen (successierechten) en schenkingsrechten in Vlaanderen. Als erkende schatter voor VLABEL voorzie ik dergelijke schattingen. Deze schattingen worden gebruikt als basis voor het bepalen van de erfbelasting, schenkbelasting, het verkrijgen van een lening etc.