Ons team

Article

Lukas De Backer 

ir.arch - burgerlijk ingenieur architect

Erkend makelaar - BIV 514.868

Erkend VLABEL schatter - 005247798717

Energiedeskundige type A - EP18980

Asbestinventarisatie deskundige - SKH-DES-3EURP

Article

Who's next?

Still single and ready to mingle!

Jouw stoel staat reeds klaar!

Heb je interesse in het ruime begrip 'vastgoed' en heb je een juridische of technische achtergrond?

Wil je mensen helpen en gelukkig maken?

Wens je mee te werken aan de bewoonde wereld van morgen?

Wens je een expert in vastgoed te worden?

Contacteer me en dan kijken we hoe we elkaar kunnen versterken!

Contacteer ons

 

Onze troeven

Article

Toegewijd

We werken gedetailleerd en met veel realiteitszin. Voor ons is vastgoed kopen of verkopen immers dagelijkse kost. Maar tegelijk beseffen we dat het voor jou een bijzondere stap is. We maken de zaken dan ook niet nodeloos moeilijk, maar we spreken klare taal – jóuw taal. Die taal trekken we door tijdens de begeleiding die we doorheen de samenwerking verschaffen. Wij zijn jouw vastgoedkompas.

Article

Eén-op-één

Onze aanpak is persoonlijk, want elk project is uniek. Van investeringsvastgoed (verhuren of aankopen) in Mechelen tot een vrijstaande gezinswoning in Bonheiden. Daartussen liggen nog heel wat vastgoedgerelateerde zaken die we voor jou behartigen. EPC-verslagen, aankoopbegeleiding & een klankbord omtrent vastgoed an sich. Wat je vastgoedvraag ook is, je kunt ze met een gerust hart overlaten aan Lukas: ervaren, toegewijd en vlot bereikbaar.

Article

Ontzorging

De processen bij vastgoed zijn vaak uitgebreid. Gelukkig is onze service net zo uitgebreid. Als verkoper kun je bij ReuzeGoed rekenen op een complete ontzorging, van schatting tot akte. Je krijgt een uitgebreid verslag met de juiste prijs én onze onverminderde inzet om dat bedrag te halen. Is de deal rond? Dan maken we een volledig verkoopdossier op in samenspraak met de notaris. Kandidaat-kopers kunnen dan weer rekenen op een professionele rondleiding en open communicatie. We zijn actief in de regio Groot-Mechelen en gespecialiseerd in particulier vastgoed.

Ons doel? Van elk project een succes maken.