Ontwikkelen

Ben je in het bezit van grond of vastgoed waar potentieel voor projectontwikkeling in schuilt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als ervaren vastgoedexpert, makelaar én burgerlijk ingenieur architect hebben we de perfecte combinatie van expertises om jouw vastgoeddromen te verwezenlijken.

Of je nu een braakliggend terrein hebt dat wacht op ontwikkeling of een bestaand pand wil transformeren, wij staan klaar om jou te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces. Samen kunnen we jouw vastgoeddromen werkelijkheid laten worden. Neem vandaag nog contact met ons op en we gaan aan de slag! Waarom voor ons kiezen? Hier zijn enkele goede redenen:

Article

Deskundigheid

Onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en bouwtechnische achtergrond stellen ons in staat om projecten van begin tot eind te beheren. Van het identificeren van ontwikkelingskansen tot het ontwerpen en begeleiden van de bouw, we hebben alle benodigde vaardigheden in huis.

Article

Netwerk

We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals in de vastgoed- en bouwindustrie. Dit stelt ons in staat om de juiste partners te vinden en samen te werken aan succesvolle projecten.

Article

Maatwerk

We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan die voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Article

Resultaatgericht

Ons doel is om waarde toe te voegen aan jouw vastgoedbezit en ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt, zowel financieel als architectonisch.

Contact

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.


ReuzeGoed BV

Lange Dreef 28
2820 Rijmenam

welkom@reuzegoed.be
+32 470 11 56 80

BE 0803.156.634

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nr. 514.868

Toezichthoudende autoriteit
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
Luxemburgstraat 16B
1000 Brussel

Onderhevig aan de plichtenleer van de vastgoedmakelaar