Onze makelaarsdiensten

Bij Reuzegoed Vastgoed begrijpen we dat elke vastgoedbehoefte uniek is. Onze uitgebreide diensten zijn ontworpen om aan jouw specifieke eisen te voldoen, of je nu op zoek bent naar de perfecte koper voor jouw woning, een geschikte huurder wil vinden of professioneel beheer zoekt voor jouw vastgoedportefeuille. Met onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en onze toewijding aan uitmuntendheid, staan we klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Aankoopbegeleiding en advies

Aankoopbegeleiding en advies

Bij ReuzeGoed zijn we er trots op om jou te begeleiden in je zoektocht naar de perfecte woning en investeringspanden. We begrijpen dat de vastgoedmarkt soms als een doolhof kan aanvoelen, en daarom bieden we duidelijk advies en expertise om jou te helpen het overzicht te behouden.

Wat onderscheidt ReuzeGoed?

Advies op maat: We nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of investeringskansen, we bieden advies dat specifiek is afgestemd op jouw doelen.

Technische expertise: Met onze technische ervaring in EPC's (energieprestatiecertificaat), asbestattesten, en officiële schattingen, hebben we de knowhow om de technische aspecten van vastgoed grondig te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd bent bij elke stap van het proces.

Plaatsbezoeken: Als je dat wenst, kunnen we plaatsbezoeken samen met jou uitvoeren. Dit geeft je de kans om de panden persoonlijk te ervaren en al je vragen te stellen terwijl we samen ter plaatse zijn.

Flexibele vergoedingen: We bekijken samen wat er passend is als vergoeding. Dit kan op basis van een uurtarief zijn, maar wij staan ook open voor andere voorstellen. Goede afspraken maken goede vrienden én daar gaan we voor!

Bij ReuzeGoed staan we klaar om jou te helpen bij het vinden van je ideale woning of investeringspanden. We maken de vastgoedmarkt begrijpelijk en bieden advies op maat. Laten we samen op pad gaan om jouw vastgoeddromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

Verkopen

Verkopen

Een pand verkopen en heb je behoefte aan een reuzegoede service? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wat maakt ons anders? Het zit 'm in onze technische achtergrond en ons vermogen om jouw vastgoeddromen te begrijpen én te realiseren.

Waarom voor ReuzeGoed kiezen?

Technische Expertise: Onze achtergrond als burgerlijk ingenieur architect stelt ons in staat om vastgoed op een dieper niveau te begrijpen. We kennen de technische aspecten van gebouwen en kunnen problemen snel identificeren en oplossen.

Persoonlijke Aandacht: We geloven in het luisteren naar onze klanten. Jouw behoeften en wensen staan centraal. Of je nu een woning wilt verkopen, kopen of investeren, we luisteren naar jou en zorgen voor een persoonlijke benadering.

Vastgoeddromen waarmaken: Jouw vastgoeddromen zijn onze prioriteit. Of het nu gaat om het vinden van het perfecte huis, het maximaliseren van de verkoopwaarde of het investeren in een winstgevend project, wij hebben de kennis en de toewijding om ze waar te maken.

Flexibele Vergoeding: We begrijpen dat elke situatie anders is. Daarom bieden we flexibele tariefstructuren. Of het nu gaat om commissie, een vaste prijs of een uurtarief, we passen ons aan aan jouw behoeften.

Bij 'ReuzeGoed' staan we garant voor een reuzegoede vastgoedservice die verder gaat dan de standaard. We zijn er om jou te begeleiden, te adviseren en jouw vastgoeddromen te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw vastgoedambities kunnen realiseren!

Verhuren

Verhuren

Bij ReuzeGoed zijn we gepassioneerd over het vinden van het optimale investeringsverhaal voor jouw verhuurproject. Met onze jarenlange ervaring en ons vermogen om mensen te begrijpen, gaan we graag de uitdaging aan om jouw vastgoed te verhuren en te laten renderen.

Wat maakt ReuzeGoed uniek?

Ervaring die telt: Wij hebben een schat aan ervaring opgebouwd in de vastgoedsector. We kennen de markt door en door en begrijpen wat nodig is om jouw eigendom succesvol te verhuren.

Mensen lezen: Het verhuren van vastgoed gaat niet alleen over panden; het gaat ook over mensen. We zijn bedreven in het begrijpen van huurders en verhuurders, waardoor we de perfecte match kunnen vinden voor een soepele en succesvolle verhuurtransactie.

Het optimale investeringsverhaal: We geloven sterk in de kracht van een goed verhaal. We gaan verder dan alleen het aanbieden van eigendommen; we creëren een verhaal dat potentiële huurders aanspreekt en jouw investering naar nieuwe hoogten tilt.

Commissie van 1 maand huur: Bij ReuzeGoed werken we op een transparante manier. Onze vergoeding voor verhuuropdrachten bedraagt slechts 1 maand huur, waardoor het voor jou als eigenaar aantrekkelijk is om met ons samen te werken.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw vastgoed te verhuren, kies dan voor ReuzeGoed. We zetten ons in om het optimale investeringsverhaal te vinden, mensen te begrijpen en jouw verhuursuccessen te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons aan de slag gaan voor jou!

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bij ReuzeGoed hebben we een passie voor het vermarkten van nieuwbouwprojecten. Wat ons onderscheidt? Onze unieke combinatie van expertise en ervaring, waaronder een opleiding als burgerlijk ingenieur architect en achtergrond bij een projectontwikkelaar en grote aannemer.

Waarom kiezen voor ReuzeGoed voor jouw nieuwbouwprojecten?

Technische diepgang: Dankzij onze opleiding als burgerlijk ingenieur architect begrijpen we elk detail van de plannen. We kunnen ze niet alleen uitleggen, maar we kunnen potentiële klanten ook laten voelen hoe het is om op plan te kopen. We maken de visie tastbaar.

Ervaring in de bouwsector: Onze ervaring bij een projectontwikkelaar en grote aannemer stelt ons in staat om te navigeren in de complexe wereld van de bouw. We kennen de uitdagingen, de kansen en de beste praktijken. We begeleiden je door elke stap van het proces.

Passie voor begeleiding: Het begeleiden van mensen in de wonderlijke wereld van de bouw is onze missie. We vinden het geweldig om klanten te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en hen te begeleiden naar het huis van hun dromen.

Bij ReuzeGoed zien we nieuwbouwprojecten als meer dan alleen vier muren en een dak. We zien het als de belichaming van jouw visie en onze kans om die visie te delen met anderen. Als je op zoek bent naar een partner die jouw nieuwbouwproject leven kan inblazen en op de markt kan brengen met passie en expertise, neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen maken we jouw project tot een groot succes!

Bij Reuzegoed Vastgoed draait het om het vervullen van jouw vastgoedbehoeften met deskundigheid en toewijding. Ongeacht welke dienst je kiest, we streven ernaar om je te voorzien van een uitstekende service die gebaseerd is op vertrouwen, transparantie en resultaten.

Contacteer ons